⭐⭐⭐⭐⭐
Lányunk ballagására rendeltük innen a héliumos fóliás lufikat! Ami nem volt a bolt készletében azt a hölgy nagyon készségesen be is szerezte, mutatott kép alapján! A környéken fellelhető parti kellékes boltokban tájékozódtam az árakról, és itt voltak a legkedvezőbbek a hélium töltés és a lufik szempontjából is! Vasárnap este még mindig lebegnek a péntek délben elhozott lufik, még a gumi lufi is! Köszönjük!

⭐⭐⭐⭐⭐
minden is van és ami mégsem, azt beszerzik.... kedves, figyelmes kiszolgálás, rendkívül jó ár-érték arány! szívesen ajánlom érdi, Érd környékiék figyelmébe! és még töltőtoll tinta is van ;) meg tolltartó is.... meg minden is ;)

⭐⭐⭐⭐⭐
Rendkívül kedves kiszolgálás, nagyon jó választék. Rövid idő alatt mindent be tudtam szerezni az iskolakezdéshez.

⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedves hely, ami megmentette a lányom szülinapját, mivel Érden egyáltalán nem volt már hélium és ide-oda irányítottak, miután megtaláltam végre ezt a helyet - legközelebb csak ide jövök. Van sok aranyos cucc, kreatív dolgok, hagyományos papír írószer dolgok és szuper segítség minden problémára :)

⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedves, mosolygós és segítőkész volt a kolléganő, segített választani a szülinapi kellékek közül. Mindent egy helyen meg tudtam venni. Szuper bolt! Érdemes benézni! Mindenféle kis apró ajándékokat is lehet venni. Azonkívül irodaszereket is tartanak. Köszönöm a segítséget! :-)